Eксцентричната дизайнерка Миглена Каканашева  - Мегз ще изнася семинари, посветени

...
Eксцентричната дизайнерка Миглена Каканашева  - Мегз ще изнася семинари, посветени
Коментари Харесай

МЕГЗ пак го удари на семинари под открито небе в планината

Eксцентричната дизайнерка Миглена Каканашева  - Мегз ще изнася семинари, отдадени на пътя към положителното, за втора поредна година . Този път лекциите на някогашната шивачка от Раковски ще се осъществят под намерено небе, във високите елементи на Рила планина. Обучението й ще се организира в границите на шест месеца, като единственото ус-ловие за присъединяване към искащите е те да имат сполучливо приключено първо равнище, налично в уеба.

„ Всички ние, които го направихме, ще сме тук, с цел да ви поддържаме. Убедена съм и имам вяра с цялото си сърце, че можеш да промениш живота си и нямам самообладание да се забележим “, с тези думи тя се обърна към почитателите, които имат намерение да се потопят в приключението. Курсът й е отдаден на личностно и професионално израстване.

През предходната 2022 година Каканашева не просто разпространява концепцията, а припечели огромни суми. Според близки до нея новият бизнес е една от аргументите да не поглежда към десетките магазини, които въртеше в предишното.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР